Grujiću i Novakoviću zlato na Svetskom kupu

Izvor: RTS, 24.Maj.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujiću i Novakoviću zlato na Svetskom kupu

Srpski kajakaši Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojili su zlatnu medalju u finalu dvoseda na 200 metara na Svetskom kupu u Diuzburgu. Svetski šampioni i viceprvaci Evrope trijumfovali su u vremenu 31.669 sekundi.
Srpski dvojac je trijumfovao ispred dvoseda Nemačke Ronald Rauhe/Tom Libšer (31.750) i na taj način revanširali im se za poraz u finalu prvenstva Evrope u Račicama kada su Nemci pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za 68 hiljaditinki.

Treće mesto pripalo je dvosedu iz Velike Britanije Lijamu Hitu i Džonatanu Skofildu (32.131).
"Odlična trka, Nebojša je zadao odličan ritam i dobro smo išli od samog početka. Na EP nismo imali sportske sreće, kada mi je ispalo veslo i imali smo nekoliko poteškoca. Srećni smo osvojenom medaljom, ali nećemo se na ovome zaustaviti", rekao je Novaković posle trke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.