Grmelo u tunelu! Gvardiola besneo na brutalnog De Jonga, igrači razdvajali! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grmelo u tunelu! Gvardiola besneo na brutalnog De Jonga, igrači razdvajali! (VIDEO)

“Nije ovo balet“, brani Mihajlović Holanđanina koji je odneo još jednu žrtvu

Svi znamo koliko Najdžel De Jong ume da bude nemilosrdan na terenu, ali u susretu Bajerna i Milana možda je otišao i predaleko. Jer onaj prefiks “prijateljski“ izgubio je svoje značenje onog trenutka kada je prgavi Holanđanin uleteo u mladog Džošuu Kimiha i 20-godišnjeg vezistu poslao u ambulantu.

Trener Bajerna Pep Gvardiola je načisto poludeo, ali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << morali da sačekamo poluvreme da bismo to videli, jer na terenu to dobro krio. U tunelu je međutim De Jongu rekao sve što je imao, a sudeći po reakciji zadnjeg veznog Milana – koga su u jednom trenutku saigrači sprečavali da uđe u fizički obračun – mora da je šef struke nemačkog šampiona bio prilično eksplicitan.

Kolega iz Milana Siniša Mihajlović je ipak stao u zaštitu De Jonga.

"Nisam video taj start, ali fudbal nije balet, a prekršaji su sastavni deo ovog sporta. Zato se uostalom ovakve utakmice ne mogu nazvati prijateljskim".

Bajern je inače meč na Alijanc areni dobio sa 3:0.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mihajlović: De Jong? Fudbal nije balet

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 09:50

Siniša Mihajlović odgovorio je Žozepu Gvardioli koji je kritikovao Najdžela de Jonga zbog oštre igre u duelu Milana i Bajerna...Gvardiola je vervalno napao De Jonga jer je imao nekoliko "jačih" startova nad Bavarcima, u polufinalu Audi kupa koje je Bajern dobio 3:0..."Fudbal nije balet, faulovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.