Grizlisi vode, ali imaju problem (video)

Izvor: MVP.rs, 27.Apr.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizlisi vode, ali imaju problem (video)

Majk Konli Junior će propustiti bar jednu utakmicu.

Memfis vodi sa 3-0 u seriji protiv Portlanda, ali je ekipu Grizlisa neočekivano zadesio veliki problem. Četiri minuta pre kraja treće četvrtine trećeg meča Majk Konli Junior je doživeo povredu lica nakon duela sa Si Džejom Mekkalumom. Mladi bek je udario laktom, bez namere, Konlija, koji se vratio u Memfis i odmah otišao na operaciju.

Kako navodi novinar "TNT"-a Luis Džonson, Konli Junior >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ima nekoliko fraktura kostiju lica i sigurno neće nastupiti na četvrtom meču ova dva tima, a moguće je i da mu sledi nešto duži odmor.

Trener Memfisa, Dejvid Jerger, na poziciji plejmejkera ima Bena Udriha, koji igrao veoma dobro seriju sa Portlandom, kao i Nika Kalatesa. Ovaj dvojac će pokušati da nadomesti odsustvo Konlija na četvrtom meču, koji se igra u noći između ponedeljka i utorka od četiri sata i 30 minuta.

(foto: Youtube / Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.