Grbić oduševljen atmosferom: Kao da smo igrali u Srbiji!

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić oduševljen atmosferom: Kao da smo igrali u Srbiji!

Sjajna atmosfera u Melburnu, koju su priredili srpski navijači na prvoj od dve utakmice poslednjeg kola A grupe Svetske lige protiv Australije, oduševila je sve u našoj reprezentaciji, pa i selektora Nikolu Grbića čiji su izabranici trijumfovali sa 3:1 u setovima.

"Mnogo lepa atmosfera, stvarno je mnogo došlo naših ljudi, kao da smo igrali u Srbiji. Bilo je kao kada odemo daleko od naše zemlje, u Ameriku, Kanadu, Australiju... uvek je mnogo naših ljudi koji nas bodre i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u tom smislu mi je drago što smo i njih obradovali i pobedom i dobrom igrom. Ovo je prvi put od početka naše avanture u Svetskoj ligi da igramo dan za danom i, nadam se, uz sve poteškoće koje smo imali u smislu putovanja i u vidu takvog rasporeda, da ćemo biti skoncentirani na ono što nam je činiti na terenu. Probaćemo sve te poteškoće da zanemarimo, da bar ne mislimo na njih. Zadovoljan sam kakav smo pristup imali, kako smo bili agresivni u servisu i odbranu, ostaje nam da uradimo nekoliko korekcija, ali u principu - mislim da smo odigrali dobar meč i nadam se da ćemo to i ponoviti u nedelju", rekao je Grbić.

Tehničar Aleksa Brđović je takođe bio oduševljen podrškom u hali:

"Malo su uslovi bili netipični, bilo je dosta hladno u hali. Mislim da smo odigrali dobro na početku, dobro smo servirali u prva dva seta, a posle te pauze od desetak minuta, malo smo pali u trećoj deonici, ali dobro. Bitno je da smo se vratili u četvrtom. Atmosfera je bila sjajna, veoma sam zadovoljan, a čuo sam da su neki došli čak iz Sidneja. Nadam se da će i u nedelju biti tako", rekao je Brđović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.