Grbić: Dobro je, ali može i bolje

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Dobro je, ali može i bolje

Selektor Srbije Nikola Grbić rekao je posle pobede nad Iranom u Svetskoj ligi da će uvek nastojati da ide kao pobedi i da je tako naučen od kako se bavi odbojkom. Grbić je istakao da jedino tako njegova ekipa može da izgradi pobednički mentalitet.

"Jedina naša preokupacija od prvog dana do danas je bilo da izborimo plasman na završni turnir i to neće prestati s večerašnjom utakmicom. To je pristup koji imamo i to je nešto što moramo da izgradimo, taj pobednički mentalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji se gradi samo i isključivo dobrom igrom, dobrim zalaganjem, koncentracijom na svaku loptu u svakom setu, protiv svakog protivnika. Bez obzira da li smo kvalifikovani ili nismo. Dobro je ali mora bolje ", rekao je Grbić novinarima u Beogradu.

Odbojkaška reprezentacija Srbije zadržala je maksimalan učinak u Svetskoj ligi, pošto je u Beogradu s 3:1 (25:19, 24:26, 25:18, 25:21) pobedila Iran u trećem kolu Grupe F prve divizije.

"Sada i matematički moramo da osiguramo plasman na završni turnurnir Svetske lige i da se sebi kažemo ,  pa dobro, sada smo se kvalifikovali, pa možemo da se opustimo, apsolutno ne sme da bude tako. Vremena nema, a da bismo stvorili pobednički mentalitet sa novom generacijom moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. Na tome ću insistriati do kraja", dodao je on.

Ekipa Nikole Grbića posle šest odigranih utakmica zauzima prvo mesto u Svetskoj ligi sa 18 bodova. Srbija će trećeg vikenda Svetske lige igrati u Iranu, sa selekcijom domaćina, Argentine i Italije. Srpske odbojkaše prvi meč očekuje u petak protiv Irana.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.