Građani sve dalje od borbe za titulu, Kristal Palas šokirao Everton

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani sve dalje od borbe za titulu, Kristal Palas šokirao Everton

Mančester Siti odigrao je kod kuće protiv ekipe Sanderlenda nerešeno 2:2, a veliko iznenađenje priredio je i Kristal Palas pobedom u Liverpulu protiv Evertona (3:2), u zaostalim utakmicama engleske Premijer lige.
Fenjeraš Sanderlend šokirao je favorizovani tim Manuela Pelegrinija i senzacionalnim remijem udaljio ga od šampionske titule. Gosti su bili na korak od celog plena u Mančesteru, jer su preokretom vodili sa 2:1 do same završnice susreta.
Veću blamažu „građana” >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sprečio je Nasri izjednačujućim golom u 89. minutu, a svi napori da u zaustavnom vremenu dođu do dragocene pobede nisu urodili plodom.
Ceo meč u razočaravajućem izdanju domaćina odigrao je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.
Mančester Siti sada sa utakmicom manje zaostaje šest bodova za vodećim Liverpulom, dok Sanderlend i sa neočekivanim remijem teško da može do „luke spasa”.
Kristal Palas je naneo pravi „šamar” Evertonu i učinio uslugu gradskom rivalu Arsenalu. Klub iz Liverpula zaustavljen je u borbi za četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona , pa i dalje zaostaje bod za „tobdžijama”, dok je Kristal Palas trijumfom verovatno prebrinuo oko opstanka u Premijer ligi.
Rezultati:
Mančester Siti – Sanderlend 2:2 (Fernandinjo 2, Nasri 89 – Vikam 73, 83)
Everton – Kristal Palas 2:3 (Nejsmit 61, Miraljas 86 – Pančeon 23, Dan 49, Džerom 73)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.