Gospoda iz Kaknja - Aplauzima na uvrede primitivaca (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospoda iz Kaknja - Aplauzima na uvrede primitivaca (video)

Pristalice fudbalskog kluba Mladost Doboj iz Kaknja pokazale su kako se odgovara na uvrede primitivaca.

Prva utakmica 11. kola bosanskohercegovačke Premijer lige odigrana je u petak u Kaknju gde je Mladost Doboj ugostila Čelik iz Zenice i slavila minimalcem.

Fudbaleri Mladosti častili su svoje pristalice četvrtom ovosezonskom pobedom, dok su navijači domaćeg tima pokazali kako se na kulturan način bori sa primitivizmom na sportskim borilištima.

Grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "navijača" Čelika konstantno je prozivala pristalice domaćeg tima i vređala na različite načine ali su za uzvrat dobili nešto poptuno neočekivano.

Na svaki vulgarni povik sa tribine na kojoj su bile smeštene pristalice Čelika domaći navijači su odgovarali aplauzom što nije prošlo neopaženo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.