Gomis otkrio kako je došao u Svonsi: Bio sam igrač Labudova na Menadžeru i otkrio sve što me zanima

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomis otkrio kako je došao u Svonsi: Bio sam igrač Labudova na Menadžeru i otkrio sve što me zanima

Da igrica "Football Manager" nije džaba jedna od najigranijih franšiza svih vremena i zabava za milione menadžera širom sveta u virtuelnom svetu već smo znali. Ali, tu ima i nešto više. Mnogo više od obične razbibrige. Igrica "Football Manager" je odlična platforma za brojne druge stvari.

Kao, na primer, za upoznavanje budućih poslovođa. Tako je doskorašnji napadač Liona Bafetimbi Gomis putem Menadžera otkrio kako je to biti igrač Svonsija. I, svidelo mu se!

Francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << internacionalac je još prošle sezone znao da ga menadžer Labudova Geri Monk želi u svojim redovima, zato je odlučio da otkrije šta će se desiti u budućnosti.

"Igram 'Football Manager' kad god mogu. U vreme dok sam igrao za Lion dosta smo vremena proveli u putu širom Evrope. Zato sam svoje vreme u avionu koristio kako bih igrao svoju omiljenu igricu i istraživao. Menadžer igram još od najranijih dana, kada je bila u fazi razvoja. To je vrlo korisna igrica, koja mi je dosta pomogla u tome da otkrijem više o Svonsiju", rekao je Gomis.

On je otkrio i nekoliko zanimljivih detalja.

"Pre nego što sam potpisao ugovor, mesec dana sam igrao Menadžer kao menadžer Svonsija kako bih što bolje upoznao buduće saigrače i timu. Naravno, gledao sam i video snimke kako ekipa igra, ali istina je da mi je Menadžer mnogo pomogao da saznam sve što me je interesovalo. Saznao sam da je Geri Monk bio jedan od glavnih igrača u klubu, da je Labudove podigao do sadašnjih visina. Sve što sam uspeo da otkrijem me je samo približilo potpisu", zaključio je Gomis.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.