Golovi zagarantovani kad igra Zidanov Real - očajni Varan prošao nekažnjeno (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golovi zagarantovani kad igra Zidanov Real - očajni Varan prošao nekažnjeno (VIDEO)

Atletik Bilbao je mogao samo do časnih 2:4 na stadionu “Santjago Bernabeu“

Svi napred, pa kud puklo da puklo! A obično puca na sve strane kad igra Real Zinedina Zidana. Pojedinačni kvalitet u nogama Kristijana Ronalda i družine tada dođe do izražaja, a Atletik iz Bilbaa u tom segmentu prosto ne može da se takmiči sa Kraljevskim klubom. U 20. kolu Primere 4:2 i proboj Reala do drugog mesta na tabeli, barem do nedeljnog gostovanja Atletika kod Hetafea. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Na stadionu “Santjago Bernabeu“ sve je bilo odlučeno u prvih 45 minuta koliko je trebalo Kristijanu Ronaldu, Hamesu Rodrigezu i Toniju Krosu da tri puta matiraju Gorku Iraizozu i amatersku grešku danas očajnog Rafaela Varana, direktnog krivca za taj jedan gol Havijera Erasa, pošalju u istoriju.

Istina, tih 3:1 posle samo 45 minuta baš i nije bilo fer prema gostima iz Baskije, iz prostog razloga što su bezglavi juriši Reala u napad pozadi ostavljali brisan prostor za preteće kontre Atletika, pa je rezultat komotno mogao da bude recimo 5:3 već na poluvremenu.

Razlika je, međutim, bila u tome što Zidan u svom taboru ima pregršt nemilosrdnih ubica, koji greške ne praštaju. Atletik svoje šanse nije koristio.

Real, dakle, bez većih problema do bodova s tim da bi Varanova partija morala da zabrine Zidana. Ne samo zbog početničkog kiksa kod Atletikovog gola već i zbog dva jeftina žuta kartona dobijena prilikom udaranja Arica Adurica laktom u vazdušnim duelima. Tek nekih 24 sata prošlo je od Zidanove izjave da je "Varan budućnost Reala". Ovakav kakav je danas bio to svakako nije.

Ali i bez njega Real je stigao i do četvrtog gola. Na savršen pas Lukasa Vaskeza, Kristijano Ronaldo je zavrnuo čuvara i postigao 21. gol u prvenstvenoj sezoni. Sada je prvi na listi strelaca. Dok u nedelju protiv Selte ne vidimo Luisa Suareza.

Primera, 20. kolo:

Petak:

Sporting Hihon – Rajo Valjekano 2:2 (2:1)

/Herero 5, Halilović 45+1 – Miku 39, Hozabed 58/

Subota:

Real Madrid – Atletik Bilbao 4:2 (3:1)

/Ronaldo 3, 86, Rodrigez 37, Kros 45 - Eraso 10, Elustondo 90/

18.15: Viljareal – Malaga

20.30: Valensija – Espanjol

22.05: Deportivo La Korunja

Nedelja:

12.00: Real Sosijedad – Granada

16.00: Sevilja – Las Palmas

18.15: Eibar – Levante

18.15: Hetafe – Atletiko Madrid

20.30: Barselona – Selta Vigo

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.