Golman Dinama i zvanično u Čelsiju

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Dinama i zvanično u Čelsiju

"Plavci" potvrdili dolazak Eduarda iz Dinama. Verovatno će biti treći golman.

Portugalski golman i dosadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama Eduardo rekao je danas da je odluka o dolasku u Čelsi bila veoma laka i dodao da je spreman za novi izazov u karijeri.

"Bilo je jednostavno doneti odluku kada imaš priliku da dođeš u Premijer ligu i Čelsi... Za mene je ovo najbolja i najteža liga na sveta, jedan viši nivo u odnosu na to gde sam bio do sada. Ovo je novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izazov za mene, spreman sam na to. Srećan sam što sam ovde i nadam se da ću ispuniti očekivanja koja ljudi imaju od mene", rekao je Eduardo za sajt Čelsija.

Eduardo, koji je bio deo šampionske reprezentacije Portugala sa Evropskog prvenstva, sa Čelsijem je potpisao jednogodišnji ugovor.

On će se za mesto u timu boriti sa Tiboom Kurtoom i Asmirom Begovićem, ali je najverovatnije da će biti treći izbor.

Portugalac je u redovima hrvatskog šampiona proveo dve sezone, a sa ovim klubom kvalifikovao se i za Ligu šampiona, a za sada nije poznato koliko je Čelsi platio Dinamu za dolazak ovog fudbalera, a ovde možete da se podsetite koliko je hrvatski klub zaradio u ovom prelaznom roku.

Eduardo je karijeru počeo u Bragi, a za reprezentaciju Portugala je debitovao februara 2009. godine. Za nacionalni tim odigrao je 35 utakmica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.