Gol Portugalu je samo deo sna, sledi nastavak

Izvor: Mondo, 07.Feb.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Portugalu je samo deo sna, sledi nastavak

Iako jedan od najmlađih u futsal reprezentaciji Srbije, Miloš Simić nije pao u euforiju posle velike pobede.

Dan posle jedne od najvećih pobeda u njihovim karijerama, reprezentativci Srbije u futsalu bili su staloženi i hladnokrvni tokok druženja sa novinarima. Kao da je sasvim normalno to što su savladali snažni Portugal i izbegli Španiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Iako jedan od najmlađih u timu "orlova", Miloš Simić, odgovarao je na naša pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao da utakmica sa Portugalom tek treba da se odigra.

"Nema mesta za euforiju, jer pobeda će izgubiti na značaju ako je ne krunišemo protiv Ukrajine", svestan je 26-godišnji Simić, najmlađi kapiten u istoriji kragujevačkog Ekonomca i strelac trećeg gola u velikoj pobedi (3:1).

"Gol Portugalu je deo sna, ne bih rekao da je ispunjenje sna, jer ne bih voleo da se zaustavimo ovde", poručio za MONDO mladi reprezentativac Srbije.

Zasluge za pogodak pripisao je Mladenu Kociću, koji ga je iz auta "spojio sa golom" Portugala.

"Cipi je strašan igrač i ogromno je zadovoljstvo igrati sa njim. Kod prekida te uvek čeka do poslednjeg trenutka da se lepo otvoriš, da bi ti dao dobru loptu. Tako je bilo i za gol. Strpljivo me je sačekao i onda sjajno proigrao".

Naredni rival "orlova" je u odlučujućem meču svoje grupe dugo odolevalo favorizovanim Špancima, sve do poslednjeg minuta prvog poluvremena. Pokazali su Ukrajinci da se radi o čvrstom timu, koji se odlično brani.

"Veoma su disciplinovani, kao vojska igraju: 40 minuta isto. Znamo šta možemo da očekujemo od njih, biće nezgodan protivnik", upozorio je Simić i na naše pitanje može li Srbija, ipak, da nastavi sa efikasnom igrom (5:1 protiv Slovenije, 3:1 protiv Španije), odgovorio:

"Bože zdravlja! Neka bude i 1:0, bićemo zadovoljni. Samo da prođemo u polufinale".

Slažemo se i poručujemo: Srećno!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.