Genong najbolji u spustu u Santa Katerini

Izvor: Beta, 28.Dec.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genong najbolji u spustu u Santa Katerini

SANTA KATERINA, 28. decembra 2014. (Beta-AP) - Američki skijaš Trevis Genong pobednik je trke u spustu vožene u nedelju u italijanskoj Santa Katerini.

Genong je do prve pobede u karijeri u Svetskom kupu stigao za minut, 32 sekunde i 42 stotinke.

On je iza sebe ostavio olimpijskog šampiona Matijasa Majera iz Austrije, koji je bio sporiji za devet stotinki, dok je treće mesto osvojio Italijan Dominik Paris sa 21. stotinkom zaostatka.

Lider u generalnom plasmanu, norveški skijaš Kjetil Jansrud, trku je završio sa 1,35 sekundi zaostatka za pobednikom i nije medju prvih deset skijaša.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Travis Ganong došao do prve pobjede

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2014

SANTA KATERINA - Amerikanac Travis Ganong pobjednik je spusta skijaša održanog u italijanskom zimovalištu Santa Katerina...Ganong je do prve pobjede u karijeri stigao s rezultatom 1:32.42, ostvarivši devet stotinki sekunde bolje vrijeme od Austrijanca Matijasa Majera. Treći je bio Italijan Dominik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.