Genk traži 15.000.000 evra za Sergeja, Lacio na potezu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genk traži 15.000.000 evra za Sergeja, Lacio na potezu

Lacio je odlučan da angažuje fudbalera Genka Sergeja Milinkovića Savića. Problem je, naravno, u parama jer su Belgijanci zacepili ozbiljnu cenu i traže čak 15.000.000 evra za zlatnog omladinca Srbije.

Zapravo, Genk bi pristao da ga pusti i za 12.000.000 evra, ali predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito ne želi ni da čuje. Kontroverzni biznismen daje samo 8.000.000, a u ponedeljak bi trebalo da bude poznato da li Genk pušta srpskog fudbalera u Rim.

Sam Sergej >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milinković Savić nema ništa protiv prelaska u Lacio, a prema navodima italijanskih medija, voleo bi da se preseli u Večni grad.

- Imam ugovor sa Genkom i on traje još četiri godine, tako da je belgijski klub taj koji se pita u celoj situaciji. O interesovanju Lacija znam samo iz medija. To je veliki klub koji igra Ligu šampiona, a Rim je grad u kome bih mogao da živim. Opet, ništa konkretno ne znam oko prelaska tamo - izjavio je za italijanske medije Sergej Milinković Savić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.