Genk odbio prvu ponudu, ali Lacio ne odustaje od Milinković-Savića

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genk odbio prvu ponudu, ali Lacio ne odustaje od Milinković-Savića

Italijanski prvoligaš Lacio nije uspeo sa prvom ponudom za omladinskog reprezentativca Srbije, Sergeja Milinković Savića, ali to ne znači da su odustali od pokušaja da ga dovedu na "Olimpiko".

Italijani su pre nekoliko dana poslali na adresu Genka zvaničnu ponudu od šest miliona evra, ali su je Belgijanci glatko odbili, jer smatraju da, naročito posle odličnih igara bivšeg igrača Vojvodine na Mundijalitu na Novom Zelandu, on vredi znatno više.

Odbijanje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obeshrabrilo Rimljane. Naprotiv, sportski direktor Lacija Ilji Tare, tvrdi da novi pregovori tek počinju.

"Istina je da smo zainteresovani za Milinković-Savića. Pažljivo pratimo njegove igre. Mislim da bi mu sasvim odgovarao naš novi projekat i verujem da u roku od nekoliko dana možemo postići sporazum", rekao je Tare.

Veruje se da su za mladog igrača Genka bili zainteresovani Arsenal i Mančester junajted, u kojem je Sergejev brat Vanja. Inače, Sergej Milinković-Savić ima ugovor sa Genkom do leta 2019.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.