Galatasaraj o Željku: Jogurt, nije pljuvačka VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galatasaraj o Željku: Jogurt, nije pljuvačka VIDEO

Turski Galatasaraj tvrdi da trener Fenerbahčea Željko Obradović nije pljunut, već da je pogođen jogurtom.

Treći meč polufinala turskog šampionata nekoliko puta je prekidan zbog domaćih navijača, Obradović je povlačio svoje igrače u svlačionicu, ali je završen pobedom domaćina koji je smanjio na 2-1 u seriji.

Posle navoda u turskim medijima da je trener Fenera pljunut, Galatasaraj je odgovorio saopštenjem u kome se tvrdi da to nije istina.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Galate navode da „pljuvačka nije jogurt“, aludirajući na boju tečnosti koja se našla na licu Željka Obradovića, te navode da ovakvim izveštavanjem pokušava da se odvrati pažnja sa dešavanja na košarkaškom terenu.

Pogledajte snimak, pa procenite sami:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galatasaraj o Obradoviću: Jogurt, nije pljuvačka (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2016

Turski Galatasaraj tvrdi da trener Fenerbahčea Željko Obradović nije pljunut, već da je pogođen jogurtom...Treći meč polufinala turskog šampionata nekoliko puta je prekidan zbog domaćih navijača, Obradović je povlačio svoje igrače u svlačionicu, ali je završen pobjedom domaćina koji je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.