Galata ostala bez snažnog centra, Džavai pojačao špansku Andoru

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata ostala bez snažnog centra, Džavai pojačao špansku Andoru

Doskorašnji košarkaš turskog Galatasaraja Nejtan Džavai (2,08 cm) napustio je redove turske ekipe prethodnih dana, a njegov novi klub biće španska Morabank Andora, stoji na sajtu istoimenog kluba.

Australijski centar i bivši član Partizana, Uniksa i Barselone potpisao je ugovor sa španskim prvoligašem do kraja sezone.

Džavai je poslednji u nizu košarkaša koju si napustili ekipu trenera Ergina Atamana, rivala Crvene zvezde u Evroligi, a pre njega to su učinili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nolan Smit, Furkan Aldemir, Jan Vujukas i Pjetro Aradori.

Korpulentni australijski košarkaš koji je nastupao u NBA ligi za Toronto Reptorse i Minesota Timbervulfse, prošle godine je stigao u Galatasaraj, a u prethodnoj sezoni imao je problema sa srcem, međutim uspešno se oporavio i nastavio sa karijerom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.