Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVARDIOLA OPREZAN: Ne spremamo se za šampionsko slavlje

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola ne očekuje da će njegov tim već sutra osvojiti četvrtu uzastopnu titulu šampiona Nemačke.

Bajern četiri kola pre kraja ima sedam bodova više od Borusije iz Dortmunda i u slučaju poraza ‘milionera’ od Štutgarta, a pobede Bavaraca nad Hertom, titula bi ponovo otišla u Minhen.
Međutim, trener branioca titule Pep Gvardiola ne očekuje da će šampionska trka sutra biti gotova.
– Ne zanosimo se, nismo planirali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nikakvu proslavu titule, vratićemo se u Minhen posle utakmice. Očekujem da će Borusija pobediti Štutgart, tako da su nam potrebne još dve pobede. Bila bi ogromna čast da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu. Nijedan drugi tim u Nemačkoj to još nije uradio i bilo bi sjajno kada bismo uspeli – izjavio je Gvardiola pred meč sa Hertom.
Ne samo da očekuje da Borusija pobedi Štutgart, nego Gvardiola smatra da i Herta ima šansu protiv njegovog tima.
– Herta bi mogla da pobedi… Oni imaju sjajnu sezonu, pokazali su da ih nije lako pobediti. I dalje imaju šanse za kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da će to biti veoma važna utakmica za njih – rekao je Gvardiola.
Oba pomenuta meča igraju se sutra od 15:30h.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL: Bajern grabi ka tituli!

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2016, 17:39

Fudbaleri Bajerna grabe ka osvajanju titule u šampionu Nemačke. Realno gledano, trebalo bi da se desi čudo u domenu naučne fantastike pa da ne stignu do trona. U kolu koje se polako bliži kraju Bajern je kao gusto slavio protiv Herte u gostima. Golove su postigli Vidal i Kosta...Dortmund koji je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.