GOTOVO! Biševac se vratio svojoj drugoj kući! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO! Biševac se vratio svojoj ''drugoj kući''! (foto)

Transfer i zvanično potvrđen, a srpski internacionalac je oduševljen ovakvim raspletom!

Njegova epizoda u rimskom Laciju i definitivno je okončana - Milan Biševac posle samo sedam meseci napustio je ovaj italijanski klub i vraća se tamo gde je ostavio najdublji trag, u Francusku!

Kako su danas preneli italijanski mediji, Biševac je sa ''Nebesko plavima'' postigao dogovor o sporazumnom prekidu ugovora, a njegov menadžer Mateja Kežman je potvrdio da je Biševac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada slobodan igrač.

A sve ovo urađeno je s razlogom, jer je francuski Mec pokazao ozbiljno interesovanje za iskusnog srpskog defanzivca, pa će Biševac od ovog leta braniti boje pomenutog kluba.

Biševac je to potvrdio i na svom profilu na Tviteru, gde je postavio sliku grba svog novog kluba, uz poruku.

''Moj povratak u Ligu 1 i Francusku, igraću za Mec, ovo je povratak mojoj drugoj kući! Veoma sam srećan  zbog toga'', poručio je Biševac.

Podsetimo, Biševac je još od odlaska iz Crvene zvezde 2007. godine nastupao u Francuskoj, gde je sa uspehom branio boje Lensa, Valensijena, Pari Sen Žermena i Liona, pre nego što je u januaru ove godine odlučio da se preseli u Lacio.

Očigledno, Biševac je u Francuskoj ''svoj na svome'', Italija to nije mogla da promeni...

Mon retour en Ligue 1 et en France @FCMetz signifie un retour à ma seconde maison. Je suis très heureux de cela.

— Milan Biševac  © (@MilanBisevac) August 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.