Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GONZALO IGUAIN: Utakmica sa Juventusom ne odlučuje ništa

Fudbaleri Napolija su teškom mukom savladali Karpi sa 1:0 u 24. kolu Serije A, a junak Napolitanaca bio je jedini strelac na meču, Gonzalo Iguain.

Napadač je nakon utakmice „spustio loptu“ pred derbi sa Juventusom, koji ekipu Maurisija Sarija očekuje već naredne nedelje.
– Teško smo uspeli da pobedimo Karpi koji je bio veoma jak u odbrani. Dali smo sve od sebe i imali dovoljno strpljenja da trijumfujemo, rekao je najbolji strelac Serije A za Medijaset.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sada je najbitnije da nastavimo sa ovakvom igrom, imamo nedelju dana da se dobro pripremimo za meč sa Juventusom. Ipak, ta utakmica nije najbitnija u sezoni, to je samo još jedna u nizu iako drugi ne misle tako. Moramo da ostanemo smireni, veruje sjajni Argentinac.
Pripremio: Ivan Cvetković

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.