GOLOVI U ALBANIJI Ovako su Kolarov i Ljajić obradovali Srbiju /VIDEO/

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLOVI U ALBANIJI Ovako su Kolarov i Ljajić obradovali Srbiju /VIDEO/

Fudbaleri Srbije su u sudijskoj nadoknadi vremena uspeli da pobede Albaniju u Elbasanu sa 2:0 golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića.

Kada se činilo da će doći do podele bodova, Ljajić je rešio da postane heroj "orlova".

Najpre je u prvom od četiri minuta sudijske nadoknade sa distance želeo da proigra Aleksandra Mitrovića, on je loptu propustio do Kolarova koji je iz prve matirao albanskog golmana Berišu i pogodio dalji ugao za 0:1.

Usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je muk u Elbasanu, da bi se Ljajić pobrinuo za potpuni šok - u poslednjem, četvrtom minutu nadoknade istrčao je kontru kao da je početak meča i majstorskim lobom overio pobedu Srbije!

Ova utakmica rezultatski ne znači mnogo našem nacionalnom timu, ali su u pretposlednjem meču kvalifikacija puleni Radovana Ćurčića ipak pokazali da znaju da igraju fudbal.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.