Frumov het-trik na Tur dFransu

Izvor: B92, 24.Jul.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frumov 'het-trik' na Tur d'Fransu

Britanski biciklista Kris Frum pobedio je na ovogodišnjoj Trci oko Francuske.

Frumu je to treći, a drugi uzastopni trijumf na najprestižnijoj bicikističkoj trci na svetu.

Vozač ekipe Skaj je na Tur d’Fransu trijumfovao i 2013. i 2015. godine.

On je ujedno postao i prvi britanski biciklista koji je tri puta pobeđivao na Tur de Fransu, a tek osmi, ne računajući Lensa Armstronga, koji je osvojio tri ili više titula na Turu.

Frum je, takođe, i prvi biciklista koji je uspeo da odbrani titulu još od 1995. godine kada je to uradio Migel Indurain.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOMINACIJA: Kris Frum treći put pobedio na Tur de Fransu

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

...Vozač ekipe Skaj je na Tur de Fransu trijumfovao i 2013 i 2015 godine..On je ujedno postao i prvi britanski biciklista koji je tri puta pobedjivao na Tur de Fransu, a tek osmi, ne računajući Lensa Armstronga, koji je osvojio tri ili više titula na Turu..Frum je, takođe, i prvi biciklista koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.