Francuzi slušaju klasiku na radnom mestu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi slušaju klasiku na radnom mestu

Čak 80 odsto Francuza sluša, uglavnom, klasičnu muziku na radnom mestu, a više od polovine ispatinika smatra da muzika povećava njihovu produktivnost.

Klasična muzika je najčešci žanr koji Francuzi slušaju na radnom mestu, a omiljeni kompozitori su Šopen, Brams i Mendelson. Klasična muzika smiruje i odlična je protiv stresa, pokazale su brojne studije, prenosi list Figaro.

Više od polovine ispatinika smatra da muzika povećava njihovu produktivnost i koncentraciju ukoliko nije preglasna.

Čak 87 odsto anketiranih je izjavilo da im ne smeta ukoliko njihove kolege slušaju muziku, ali pod uslovom da to rade putem slušalica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Francuzi na radnom mestu slušaju klasičnu muziku

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2015

Čak 80 odsto Francuza sluša, uglavnom, klasičnu muziku na radnom mestu, a više od polovine ispatinika smatra da muzika povećava njihovu produktivnost...Klasična muzika je najčešći žanr koji Francuzi slušaju na radnom mestu, a omiljeni kompozitori su Šopen, Brams i Mendelson. Klasična muzika...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.