Fjuri: Mekgregor će nokautirati Mejvedera za 35 sekudni

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fjuri: Mekgregor će nokautirati Mejvedera za 35 sekudni

Bivši šampion sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri smatra da Flojd Mejvder nema nikakve šanse protiv Konora Mekgregra u predstojećem bokserskom "spektaklu" u Las vegasu.

Irac smatra da će UFC šampion u lakoj kategoriji lako da izađe na kraj sa čovekom koji je 12 puta bio prvak sveta.

"Mislim da će ga Mekgregor nokautirati za 35 sekundi, kao što je to uradio sa Žozeom Aldom. Mislim da će Konor meč da završi u prvoj rundi. Bilo bi to bilo dobro za boks >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i sve prave ljude na svetu", izjavio je Fjuri.

Tyson Fury backs McGregor to KO Mayweather in 35 SECONDS in a victory for "real people of the world" https://t.co/qFN46vy9cDpic.twitter.com/dW6HluWpBg

Mejveder se neporažen povukao 2015. godine i od 49 pobeda čak 26 je zabeležio nokautom.

Duel između Amerikanca i Irca će biti održan po pravilima boksa 2. avgusta u Las Vegasu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Fjuri otpisao Mekgregora: Nokautiraće ga Flojd za 35 sekundi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2017, 09:25

Groznica "borbe veka" uveliko je u toku pred 26. avgust i dugo najavljiveni bokserski spektakl u Las Vegasu između neporaženog vladara ringa Flojda Mejvedera i najpopularnijeg MMA borca današnjice Konora Mekgregora...Nekadašnji šampion sveta Tajson Fjuri otpisao je Irca...- Mislim da će ga Mekgregor...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.