Firminov rafal po Labudovima: Liverpul gubio na poluvremenu, a onda s penala došao do pobede! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firminov rafal po Labudovima: Liverpul gubio na poluvremenu, a onda s penala došao do pobede! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/PA

Fudbaleri Liverpula nastavljaju sa serijom pobeda! Četvrti uzastopni trijumf u Premijer ligi upisali su na gostovanju Svonsiju, gde su slavili sa 2:1, iako su na poluvremenu gubili.

Najzaslužniji za nova tri boda bio je Roberto Firmino, koji je postigao gol za izjednačenje i iznudio penal, koji je Džejms Milner pretvorio u gol za pobedu.

Ovim trijumfom je ekipa Jirgena Klopa došla na drugo mesto, sa 16 bodova, dva manje od Mančester Sitija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Doduše ostali konkurenti za vrh tabele još uvek nisu odigrali svoje utakmice.

Foto: Tanjug/AP/PA

Foto: Tanjug/AP/PA

Velšani su poveli već u 8. minutu golom Fera, a zadržali su prednost sve do kraja prvog dela igre. Ipak, Crveni su u nastavku zaigrali angažovanije i već u 54. minutu stigli do izjednačenja preko Roberta Firmina.

Brazilac koji igra u strašnoj formi je iskoristio centaršut Hendersona i zbunjenost igrača Svonsija, koji nisu uspeli da naprave ofsajd zamku. Dovoljan je bio trzaj glavom da matira Fabijanskog.

Usledila je neobična proslava gola, koja će mnogima biti kontroverzna.

Firmino goal to level the match !! 1-1 #SWALIV #KINGZSPORT #YNWA #LFC pic.twitter.com/Fxz8y4Es0k— Kingz Sports News (@kingzsport) October 1, 2016

Out of this world celebrations @Roberto_Firmino #LFC pic.twitter.com/cca9JO5sZW— scarface (@D10_LFC) October 1, 2016

Isti igrač je u završnici meča iznudio penal, posle nove nesmotrenosti defanzivaca Svonsija, koji se nisu snašli kod jedne duge lopte. Firmino im je oteo loptu, krenuo ka golu, a onda je potkačen po nozi i sapleten, zbog čega je arbitar pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač, kao i u nekoliko prethodnih utakmica, bio je Džejms Milner, koji je tako postavio konačan rezultat.

Premijer liga, 7. kolo:

Petak:

Everton – Kristal Palas 1:1

(Lukaku 21, Benteke 35)

Subota:

Svonsi – Liverpul 1:2

(Fer 8 - Firmino 54, Milner 84 pen)

Hal – Čelsi 16.00

Sanderlend – VBA 16.00

Votford – Bornmut 16.00

Vest Hem – Midlzbro 16.00

Nedalja:

Mančester junajted – Stouk

Lester – Sautempton

Totenhem – Mančester siti

Barnli – Arsenal

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milner spasao 'Redse' za drugo mesto na tabeli

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Fudbaleri Liverpula pobedili su ekipu Svonsija u sedmom kolu Premijer lige sa 2:1 (0:1) i tim Jirgena Klopa se sada nalazi na drugom mestu na tabeli...Golove za 'Redse' postigli su Roberto Firmino u 54. i Džejms Milner u 85. minutu iz penala. Jedini strelac za Svonsi bio je Leroj Fer u 8. minutu...Zanimljiv...

Nastavak na B92...

PREMIJER LIGA: Liverpul iz ‘keca u dvojku’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2016

U drugom meču sedmog kola Premijer lige Liverpul je slavio pobedu na gostovanju Svonsiju i to posle preokreta – 2:1 (0:1).. . Marko Grujić je ostao van konkurencije na ovom meču, jer je Jirgen Klop procenio da će gostovanje Svonsiju biti izuzetno teško, što se i ispostavilo tačnim.. Jer, Liverpul...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.