Filip Kostić napušta Štutgart i seli se u Španiju?

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Kostić napušta Štutgart i seli se u Španiju?

Filip Kostić će sasvim sigurno napustiti Štutgart, a prema saznanjima Sporta reprezentativac Srbije je na korak od potpisa ugovora sa Valensijom.

Kostić je lično imao dobru sezonu, ali su popularne Švabe ispale iz lige. Moraće da se oslobode velikih zvezda, a Srbin to svakako jeste.

Valesnija navodno nudi milion i po Kostiću, dok on traži dva milina po sezoni. Pregovori se nastavljaju, a vredi pomenuti da su njegov brat i stric tri dana pregovarali sa Slepim miševima.

Isti list navodi da će se Valensija okrenuti Nolitu i Ademu Ljajiću ukoliko pregovori sa Kostićem ne uspeju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kostić sve bliži Primeri! Pregovori u toku!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 09:30

Dok se, s jedne strane, sprema za večerašnji meč sa Izraelcima u dresu ''Orlova'', Filip Kostić osluškuje i dešavanja u vezi njegovog potencijalnog transfera. A dešavanja baš ima ovih dana....Ispadanjem Štutgarta u Cvajtu, postalo je jasno da će reprezentativac Srbije Filip Kostić ovog leta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.