Filip Kostić konačno potpisao, ostaje u Bundesu!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Kostić konačno potpisao, ostaje u Bundesu!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić će i naredne sezone nastupati u Bundes ligi pošto je u nedelju ozvaničio saradnju sa nekadašnjim prvakom Evrope.

Foto: Guliver/Getty images/Matthias Hangst

Kraj sage!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić (23) ovog leta se dovodio u vezu sa mnogim evropskim klubovima. Pominjali su se Lester, Volfzburg, Valensija, Roma i mnogi drugi, a on je na kraju odlučio da ostane u ligi u kojoj je bio odličan u prethodne dve sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Filip Kostić je odlučio da napusti svoj Štutgart, koji je prošle sezone ispao u "Cvajtu", pa će od naredne sezone nositi boje HSV-a. Ni "Švabe" nisu prošle loše pošto će od ovog transfera zaraditi 15 miliona evra.

Nekadašnje krilo Radničkog i Groningena je prethodnih dana najavio da "želi samo HSV", a tim iz Hamburga je danas potvrdio da se on nalazi na medicinskim pregledima, pa se očekuje da će u toku naredne nedelje biti i zvanično promovisan u njihovog člana.

Nekadašnji šampion Evrope je prethodnih godina "muku mučio" sa opstankom u ligi, a klub je tokom ovog prelaznog roka napravio nekoliko dobrih poteza, a između ostalog jedan od njih je i dovođenje talentovanog hrvatskog fudbalera iz Barselona - Alena Halilovića.

Filip Kostić je u 59 nastupa u Bundes ligi upisao 8 golova i 13 asistencija.

Wir erwarten Filip #Kostic heute zum Medizincheck in Hamburg - damit wünschen wir einen schönen Wochenendausklang pic.twitter.com/L1L3sO0mWL

— Hamburger SV (@HSV) July 24, 2016

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena saga: Kostić ostaje u Bundes ligi

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2016

Prošle sezone je Filip Kostić sa Štutgartom ispao iz Bundes lige, ali ipak neće igrati u "cvajti". Srpski reprezentativac odlučio je da karijeru nastavi u Hamburgeru...Nekadašnji igrač kragujevačkog Radničkog, Groningena i Štutgarta prošao je lekarske preglede u novom klubu. "Švabama" će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.