Fergi: Ronaldo može da igra gde hoćeš, Mesi ne

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergi: "Ronaldo može da igra gde hoćeš, Mesi ne"

U razgovoru za engleske medije, bivši trener Junajteda je otkrio ko je za njega bolji fudbaler, Mesi ili Ronaldo.

Bez obzira na činjenicu što ga je trenirao u Mančesteru, Ser Aleks Ferguson smatra da je Ronaldo kvalitetniji igrač od Mesija.

Često se vode polemike ko je bolji fudbaler, Mesi ili Ronaldo, ali za Fergusona nema dileme, to je Ronaldo.

"Mnogi misle da je Mesi bolji, sa pravom, ali razmislite malo bolje o Ronaldu" - započeo je priču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularni Fergi.

"Ronaldo je igrač koji bi mogao da igra i u Milvolu, KPR-u ili Donkasteru, i u svakom od tih klubova bi mogao da postigne het-trik, nisam siguran da bi Mesi to uspeo."

"Ronaldo odlično igra sa obe noge, veoma je brz, dobar je u vazduhu, žilav je u duelu i veoma je hrabar. Nisam siguran da je Mesi ovako kompletan igrač. Mesi je tipičan igrač za Barselonu"

"Ronaldo je imao najveći napredak koji sam ja video u životu. Njegov trud na treninzima i utakmicama je neverovatan" - zaključio je priču Ferguson.

Bez obzira šta ko misli, mišljenje legendarnog Ser Aleksa Fergusona svakako treba uvažiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.