Ferero: Miha je preporodio Sampdoriju

Izvor: RTS, 01.Nov.2014, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferero: Miha je preporodio Sampdoriju

Masimo Ferero, prvi čovek Sampdorije – najprijatnijeg iznenađenja Serije A, kaže da je Siniša Mihajlović najzaslužniji za odlične partije kluba iz Đenove, koji ove godine ima velike ambicije.

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero tvrdi da najveće zasluge za dobar start u Seriji A pripadaju treneru Siniši Mihajloviću i poručio da su ambicije kluba veće od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Sampdorija posle osam kola nema poraz u šampionatu i nalazi se na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trećem mestu, iza aktuelnog šampiona Juventusa i Rome.

"Da smo imali malo više sreće u drugom poluvremenu protiv Rome, pobeda ne bi izmakla. Igrači su promenili razmišljanje i rezultati su vidljivi. Sada tek žalimo što prethodno nismo pobedili Kaljari, iako smo vodili sa 2:0. Nismo u potpunosti zadovoljni mestom na tabeli, ali zasluženo smo u vrhu", rekao je Ferero za italijanski list Il Sekolo.

Ferero, koji je i filmski producent, istakao je da tim iz Đenove zaslužuje da bude među najboljim ekipama u Italiji, a posebno je pohvalio rad srpskog trenera.

"Verujem da ćemo biti još bolji. Najveće zasluge idu Mihajloviću, koji je odličan trener. Siniša je uneo igračima mentalitet pobednika i sada se nikoga ne plaše. On je stalno govorio da Sampdorija mora uvek da ide na pobedu i ja se slažem sa tim", zaključio je Ferero.

U narednom kolu Serije A, u sredu, Đenovljani gostuju kod Intera, i ukoliko ne izgube izjednačiće klupski rekord iz 1990/91. – najbolji početak šampionske sezone, a ekipu je tada vodio Vujadin Boškov.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.