Fener završio Škrtela! Slovak psovao Jirgena Klopa, pa se izvinjavao…

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener završio Škrtela! Slovak psovao Jirgena Klopa, pa se izvinjavao…

Ružan gest dugogodišnjeg štopera Liverpula. Turski klub potvrdio da je i Gregori van der Vil na pragu transfera

Fenerbahče je nadomak dva velika pojačanja. Članovi turskog kluba bi u narednih nekoliko dana trebalo da postanu martin Škrtel i Gregori van der Vil, potvrdio je predsednik klub Aziz Jildirim.

Gazda Fenera je izjavio da su pregovori u završnoj fazi i oradovao navijače turskog velikana.

“Transferi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Van der Vila i Škrtela su skoro pa završeni. Očekujemo ih u narednim danima”, rekao je Jildirim.

Holanđanin dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, dok će Škrtel biti plaćen oko 7.000.000 evra.

Slovak je pažnju javnosti danas privukao i nepromišljenim gestom na račin Jirgena Klopa. Dopisujući se na društvenoj mreži Instagram sa jednim od prijatelja, Škrtel je prešao granice dobrog ukusa. Njegov prijatelj je Jirgena Klopa opisao pogrdnim imenom, a Slovak je odgovorio komentarom u kojem se smeje zbog psovki na račun trenera Liverpula. Kada je nepristojna prepiska odjeknula po društvenim mrežama, Slovak je uputio javno izvinjenje.

“Žao mi je što su se određeni komentari pojavili pod mojim imenom. Ovih dana sam bio jako zauzet i zamolio sam prijatelja da bi pomogne oko naloga na društvenim mrežama. On nije bio svestan komentara koji je ostavio i želim da kažem da taj komentar ne predstavlja moj lični stav”, poručio je Slovak u izvinjenju u koje je malo ko poverovao.

Dolaskom Klopa, Škrtel je izgubio mesto u startnoj postavi Liverpula, a ovog leta je Nemac odlučio da ga proda.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.