Fener: Terorizam na delu; Galata: Nije pljuvačka, već jogurt

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener: Terorizam na delu; Galata: Nije pljuvačka, već jogurt

KK Fenerbahče izdao je saopštenje povodom incidenata koji su se dogodili na duelu sa Galatasarajem.

Utakmica je prekinuta na nekoliko minuta zbog ubacivanja predmeta od strane navijača Galate, a na kraju je pogođen i trener gostiju Željko Obradović supstancom za koju Galatasaraj tvrdi da je jogurt.

„Pojedinci očigledno smatraju da su organizovana psovanja i nasilje deo sporta. Ovaj teror je prouzrokovala horda koja je napadala protivničke navijače, ubijala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ljudie, napadala i igrače protivničke ekipe, napadala sportske komentatore, ali i gospođu sa naše televizije. Nije iznenađenje što bi u pitanje mogla da dođe i suspenzija iz Evrolige. Napadnut je i osvajač osam titula u Evroligi Željko Obradović i svi su širom sveta to mogli da vide. Očekujemo od turske federacije i ljudi iz obezbeđenja da urade svoj posao. Ako ne, onda će odgovornost za pljuvanje trenera preuzeti oni koji sve ovo ignorišu“, stoji između ostalog u saopštenju Fenera.

Galatasaraj, međutim, tvrdi da Obradović nije pljunut, već da je pogođen jogurtom. U saopštenju se navodi da ovakvim izveštavanjem pokušava da se odvrati pažnja sa dešavanja na košarkaškom terenu.

Izvor: Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.