Fabregas obeležio jubilej golom (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas obeležio jubilej golom (video)

U svom 300. nastupu u Premijer ligi, reprezentativac Španije je doveo Čelsi u vođstvo protiv Svonsija.

Igrao se 19. minut utakmice 26. kola Premijer lige na 'Stamford Bridžu' kada je je Sesk Fabregas doneo prednost 'Plavcima' protiv 'Labudova'.

Fabregas je presekao napad rivala na sredini terena, od njega je krenula akcija, nastavio ju je Azar koji je odigrao dipli pas sa Dijegom Koštom, potom lota stiže na desno krilo do Pedra, ovaj zavrće u sredinu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svog kolegu iz reprezentacije i Fabijanski je primiran da vadi loptu iz mreže.

Inače, Sesku je ovo jubilarni 300. nastup u Premijer ligi i ako se po jutru dan poznaje menadžer Čelsija Antonio Konte je bio u pravu što mu je dao prednos u odnosu na Nemanju Matića.

U prilogu pogledajte Fabregasov gol.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga: Španci čuvaju Čelsi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017

Lider Premijer lige, Čelsi, mučio se sa Svonsijem, ali je na kraju uspeo da pobedi 3:1 zahvaljući Špancima...Golove za "plavce" postigli su Katalonci Sesk Fabregas, Pedro i naturalizovani Španac Dijego Kosta. Velšani su odolevali do 72. minuta, imali bod u džepu, ali je onda nekadašnji igrač...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čelsi gazi ka tituli, srpski "Orao" taličan za londonske "Orlove"

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2017

Svonsi poražen na 'Stamford Bridžu' uprkos dobrom otporu lideru. Luka Milivojević će debi u Premijer ligi pamtiti po pobedi zbog koje je aktuelni šampion Lester sada u zoni ispadanja!..Na pet utakmica ovog subotnjeg popodneva u Premijer ligi četiri pobede domaćina i jedan remi...Čelsi je napravio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.