Fabregas: Možemo do trona

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas: Možemo do trona

Bliži se početak Evropskog šampionata u fudbalu, na kojem na žalost, kao i na prethodnba dva velika takmičenja neće biti Srbije.

Titulu brani Španija, ali mnogi smatraju da su bliži tronu Francuzi koji su ujedno i domaćini šampiona. Sesk Fabregas reprezentativac Španije  i uzdanica Čelsija, smatra da “crvena furija” može da odbrani titulu, ako uspostavi istu hemiju i isti timski duh kao na prošlom šampionatu.

"Smatram i verujem da smo favoriti za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Evropskog prvenstva u Francuskoj. Ako svi budemo dobro, ako nas mimoiđu povrede, imamo veliku priliku da odbranimo tron” rekao je Fabregas u madridskom predgrađu Las Rozas gde se nalazi kamp reprezentacije Španije koja je počela sa pripremama za Francusku i nastavio: “Veliki konkurenti na putu ka tronu biće nam  Francuske, Nemačke, Belgija, a poznato je da na svakom velikom takmičenju neko zapreti iz senke”

Španija je osvojila poslednja dva evropska prvenstva, 2008. u Austriji i Švajcarskoj i 2012. u Poljskoj i Ukrajini. Na Svetskom šampionatu u Brazilu doživela je šok jer je ispala već u grupnoj fazi takmičenja.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.