Izvor: HotSport.rs, 05.Mar.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUTSAL: Ponovo remi sa Hrvatima

Reprezentacije Srbije i Hrvatske su i u drugoj utakmici igrali bez pobednika. U odličnoj predstavi Srbija pokazala veliki potencijal.

U drugoj prijateljskoj međunarodnoj utakmici futsal reprezentacije Srbije i Hrvatske igrale su nerešeno 4:4 (3:0). Sinoć su Srbija i Hrvatska igrale 2:2
U dvorani “Šumice”, bez prisustva publike, utakmicu su vodili: Janošević i Radovićiz Srbije.
Strelci su bili: Stojković u 3, Kocić u 11, Horvat u 15. (autogol) i Milosavac u 32. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << minutu za Srbiju, a Pršić u 20.minutu autogol i Grcić u 30, 34. i 47. minutu za Hrvatsku.
Srbija: Momčilović, Antonić, Stojković, Kostić, Kocić, Simić, Radin, Živanović, Matijević, Aleksić, Milosavac, Pršić, Perić, Rakić. Selektor: Aca Kovačević
Hrvatska: Stojkić, Jukić, Pandurević, Grbeša, Matošić, Grcić, Jelovčić, Suton, Marinović, Bilić, Šestić, Horvat, Martinac. Selektor: Mato Stanković
Prekršaji: Srbija 10 (5), Hrvatska 5 (3)
Fudbaleri Srbije prikazali su izvanredan fudbal u prvom poluvremenu, koje su dobili sa 3:0. U nastavku je do izražaja došlo veliko majstorstvo hrvatskih igrača, koji su sa nekoliko fantastičnih akcija uspeli da izjednače.
U drugoj utakmici, kao i u prvom meču, selektoriAca Kovačević (Srbija) i Mato Stanković (Hrvatska) šansu supružili svim fudbalerima. Obe ekipe su povremeno demonstrirali vrhunsku tehniku, sjajnu kontrolu lopte i dinamično kretanje.
Mladi tim Srbije pokazao jeda i protiv odličnih ekipa, kao što je to bez sumnje Hrvatska, može ravnopravno da se nosi. Zato je selektor Kovačević bio vema zadovoljan.
– Odlično smo odigrali prvo poluvreme. U prekidima smo imali pad koncentracije, ali je u polju sve funkcionisalo samo kako se poželeti može. Posebno me raduje što smo sve golove postigli iz izrađenih akcija, rekao je posle utakmice selektor Srbije Aca Kovačević.
On se zahvalio kolegi iz Hrvatske i odao priznanje njegovim fudbalerima što su omogućili našem timu da pokažu trenutne mogućnosti protiv jakog tima.
– Videli smo dve kvalitetne utakmice. Bio je to dvoboj dva podjedna protivnika. U obe utakmice smo videli mnogo. Nama sada ostaje da se spremimo za kvalificije za evropskog prvenstva i da se ponvo vidimo u Beogradu februara naredne godine, rekao je selektor Hrvatske Mato Stanković.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.