FS Vojvodine u akciji: Tole Karadžić skinut sa liste delegata u skupštini FSS!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Vojvodine u akciji: Tole Karadžić skinut sa liste delegata u skupštini FSS!

"Smatrali smo da određeni ljudi ne zastupaju interese FSV na najbolji način i doneli smo odluku o njihovoj zameni"

Da li to prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije polako počinje da gubi tlo pod nogama? U Novom Sadu danas je održana sednica Izvršnog odbora FS Vojvodine na kojoj su donete određene odluke, a svakako najzvučnija je ona koja kaže da je ovo telo skinulo sa svoje liste delegata u skupštini FSS Toleta Karadžića.

Takođe, izvršena je rekonstrukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Izvršnog odbora i četiri dosadašnja člana su zamenjena novim članovma. U Izvršnom odboru više nisu Marjan Rnić, koji je bio i potpredsednik FSV, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić. Njihova mesta zauzeli su Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.

"Razloge za izmene u sastavu IO treba tražiti u dešavanjima na poslednjoj skupštini FS Vojvodine kada članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa našim zvaničnim stavovima", rekao je predsednik FSV Dragan Simović.

"Pored ovih izmena izabrali smo i tri potpredsednika i to su Mirko Dubroja iz Novog Sada, Nenad Nikolić iz Lovćenca i Goran Starčević iz Zrenjenina. Smatram da će formiranje ovog novog tima, i njegovo angažovenje, dovesti do poboljšanja stanja u fudbalskoj Vojvodini. Odluka o zameni članova nije bila laka i nije donešena preko noći jer se radi o dobrim ljudima i sportskim radnicima. Jednostavno postoje mimoilaženja u stavovima i nismo mogli da nastavimo dalje zajedno".

Na sastanku IO izvršena je i zamena delegata u skupštini FSS iz Vojvodine. Zamenjeni su Tomislav Karadžić, Đorđe Žutić, Marjan Rnić i Slavko Tuvedžić i na njihova mesto izabrani Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić.

"Smatrali smo da zamenjeni delegati ne zastupaju interese FSV na najbolji način i doneli smo odluku o njihovoj zameni. Imamo jasnu viziju razvoja fudbala u Vojvodini i u svom radu želimo apsolutnu samostalnost", poručio je na kraju Simović.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija pobedila Karadžića, kraj u junu?

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015

Protivnici Tomislava Karadžića privode kraju dugogodišnji rat za pozicije u FSS...Da li Tomislav Karadžić broji poslednje dane na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije?..Opozicija kaže - da!..Karadžić je u petak izgubio podršku glavnog uporišta - Fudbalskog saveza Vojvodine. Dugogodišnji...

Nastavak na Mondo...

FSS: Kada i zvanično dobijemo odluke FS Vojvodine, reagovaćemo

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Posle informacije da je prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ostao bez podrške FS Vojvodine i nije više član Skupštine FSS, reagovala je i naša kuća fudbala...Saopštenje FSS-a prenosimo u celosti:.."U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.