Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRKA U SPLITU: Bombom na Zdravka Mamića (VIDEO)

Bivši prvi čovek Dinama iz Zagreba napadnut je ispred Prekršajnog suda u Splitu.

Prema pisanju portala “Indeks”, Mamića su u trenutku dok je parkirao automobil ispred suda, napali maskirani napadači, gađajući ga bakljama i dimnim bombama, ali je uspeo, zajedno sa advokatom, da se nepovređen domogne zgrade suda.
Hrvatski portal dalje navodi da je najviše štete pretrpeo automobil jednog od poreskih inspektora, koji radi u zgradi suda.
Zdravko Mamić je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Split došao kako bi prisustvovao nastavku suđenja zbog raniije tuče sa Ivom Begom na derbi meču između Hajduka iz Splita i Mamićevog Dinama.
Mamić je jedna od omiljenih ličnosti u svetu fudbala na ovim prostorima, jer zbog svog temperamenta i krajnje otvorenosti neretko ume da izazove nešto što će ljubitelji fudbala ispratiti kroz osmeh.
PONOVO SLOBODAN: Mamić pušten iz zatvora

Ovde možete videti najveće bisere Zdravka Mamića:

(Youtube/Orp Rellik)
Mamić je od sudije tražio da se suđenje pomeri u Zagreb, jer se u Splitu ne oseća sigurno.
‘ZA DOBRA STARA VREMENA’: Zdravko Mamić pravio šou ispred zatvora (VIDEO)
The post FRKA U SPLITU: Bombom na Zdravka Mamića (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Split: Huligani napali Mamića

Izvor: N1 televizija, 31.Maj.2016

Ispred Prekršajnog suda u Splitu jutros je nastao pravi haos u trenutku kada je Zdravko Mamić došao na ročište, piše Dalmatinski portal...Naime, Mamićev vozač parkirao je automobil ispred suda, kada je izletala grupa maskiranih napadača. Usledila je rafalna paljba Mamiću I advokatu Prodanoviću....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.