(FOTO, VIDEO) SAD GA BAŠ PRETERAŠE: Bahati Mejveder i Nejmar sumanuto kupuju automobile i avione

Izvor: Kurir, 29.Apr.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) SAD GA BAŠ PRETERAŠE: Bahati Mejveder i Nejmar sumanuto kupuju automobile i avione

.

Jasno je da su ga pomutile recimo doskorašnjem američkom bokseru Flojdu Mejvederu i fudbaleru Barselone Nejmaru Kako drugačije objasniti njihovo sumanute kupovine

Mejveder je, iako ima vozni park sa više od 20 automobila, kupio još dva, i to oba "bugati vejrona", s tim da je jedan crne, a drugi bele boje?! Za njih je izdvojio oko 6,5 miliona dolara!

S druge strane, brazilski fudbaler je kupio avion To i ne bi bilo čudno da već nema jedan! Ovaj je platio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 9,1 milion dolara Pored dva aviona, ima i helikopter, jahtu, ko zna koliko stanova A brazilskim vlastima mora da plati 45 miliona evra zbog utaje poreza!

Ima se, može se

$6,500,000 for these 2 toys #BUGATTI Film credit: @iam_jcraw wwwthemoneyteamcom

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Apr 27, 2016 at 4:40pm PDT

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.