(FOTO) Srpska trojka na ZOI u Lilehameru

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Srpska trojka na ZOI u Lilehameru

Anja Ilić u nordijskom trčanju, te Milica Kovačević i Rašo Jevremović u alpskom skijanju predstavljaće našu zemlju na Igrama mladih, koje će danas biti svečano otvorene u Norveškoj.

Zimske olimpijske igre, druge po redu, danas će biti svečano otvorene u norveškom gradu Lilehameru, a Srbiju će na ovoj prestižnoj smotri predstavljati troje sportista.

Svakodnevno praćenje

ORGANIZATORI NAPRAVILI APLIKACIJU

Svi oni koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su zainteresovani za učešće naših sportista na ZOI mladih u Lilehameru, kao i oni koji žele da prate sva dešavanja sa ovog takmičenja mogu da na svoje pametne telefone i slične uređaje instaliraju aplikaciju Lillehammer 2016 i tako prate trenutne rezultate i događaje na svim borilištima.

Autor: Gojko Filipović,FOTO: Olimpijski komitet Srbije

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.