FOTO: Sramota u Istanbulu! Željka Obradovića pljunuli u lice!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Sramota u Istanbulu! Željka Obradovića pljunuli u lice!

Neprimereni gest huligana Galatasaraja

Bruka i sramota u Istanbulu!

Navijači Galatasaraja divljali su tokom meča sa Fenerbahčeom, a jedan od "junaka" pljunuo je u lice trenera protivničkog tima Željka Obradovića.

Haos u Turskoj! Željko povlačio ekipu, Fener promašio šut za finale (VIDEO)

Neverovatnu scenu ovekovečili su fotografi Fenerbahčea koji je fotograju postavio na svom oficijelnom sajtu, a potez huligana Galatasaraja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osudila je celokupna turska javnost. Ergin Ataman trener ovog tima izjavio je posle meča "da ga je sramota i da je ovo delo nečoveka".

U svakom slučaju, nijedan čovek ne zaslužuje ovoliku količnu poniženja, bez obzira na klupsku pripadnost.

(FOTO: www.fenerbahce.org)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ATAK NA SRPSKOG TRENERA U TURSKOJ: Navijači Galatasaraja pljunuli Obradovića u lice!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2016

...Galatasaraj je pobedio 65:63 i smanjio na 2:1 u polufinalnoj seriji..Tokom celog meča bilo je dosta incidenata, koje su izazvali navijači domaćeg tima Na društvenim mrežama osvanula je slika Obradovića koga su pljunule pristalice Galatasaraja..Obradovic "All who saw the games in our gym & tonight's...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.