FOTO: Ne može ni zagrljaj!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ne može ni zagrljaj!

Navijač Lidsa utrčao na teren u Njukaslu

Lids je osvojio bod protiv Njukasla i pokvario već viđeno slavlje na Sent Džejms Parku, a pojedini navijači kluba su pomalo i preterali sa slavljem nakon izednačujućeg gola Krisa Vuda u 95. minutu.

Jedan navijač, očigledno gostujućeg tima, utrčao je na teren, prvo se pozdravio sa golmanom Lidsa Robertom Grinom, a onda krenu ka štoperu istog kluba Pontusu Jansonu. Ipak, Šveđanin nije bio raspoložen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za bliski kontrakt sa nepoznatim navijačem, koji je čak pokušao i da ga zagrli, pa ga je odgurnuo od sebe, posle čega ga je savladala redarska služba.

Englezi su uspeli da iskorene huliganstvo sa stadiona, ali je ovakve situacije izuzetno teško sprečiti.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.