FOTO: Liverpul je dao 98% gola...

Izvor: Mondo, 04.Dec.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Liverpul je dao 98% gola...

"Redsi" bi možda i dobili utakmicu na "Vitalitiju" da nije bilo tehnologije.

Foto: Screenshoot

Vodili su fudbaleri Liverpula 2:0 i 3:1 na gostovanju Bornmutu, ali su poraženi!

Jedna od najuzbudljivijih utakmica ove sezone u Premijer ligi odlučena je u trećem minutu nadoknade kada je Nejtan Akej poništio sve ono dobro što su "redsi" ovog popodneva uradili na "Vitalitiju" i ostavio ih je praznih ruku.

Međutim, sve je moglo da ode "na drugu vodenicu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pre crnih minuta Liverpula!

U 73. minutu je Artur Boruc još jednom očajno intervenisao, direktan krivac za prva dva gola gostiju, i sa uhvaćenom loptom nakon kornera krenuo iza gol linije. Odmah su fudbaleri Liverpula reklamirali pogodak, ali sudija Robert Medli je verovao "aparatu" na ruci koji ga obaveštava kada je pogodak postignut. 

"Gol tehnologija" je i ovoga puta bila nepogrešiva!

Da bi pogodak bio priznat – neophodno je da lopta celim svojim obimom pređe liniju, ali nije. Prešlo je "tek oko 98% lopte", dok je onaj manji deo još uvek bio "na liniji".

Pitanje je da li bi Robert Medli doneo istu odluku da nije bilo tehnologije, ali je to pitanje za neka druga vremena...

Foto: Screenshot

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.