(FOTO) KRANJSKA GORA: Orlovi pucaju od snage!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KRANJSKA GORA: Orlovi pucaju od snage!

Idemo momci odlično smo odradili najteži deo i sada jedva čekamo utakmice - uglas poručili izabranici Aleksandra Đorđevića

Najteža faza priprema je iza košarkaša Srbije! Prebrodili su je uspešno i, što je najvažnije, bez ozbiljnijih povreda! Ekipa Kurira boravi u Kranjskoj Gori, gde je dočekala „orlove“ posle sinoćnjeg treninga.

- Šta radite vi ovde? - uz osmeh je dobacio Miroslav Nikolić novinarima koji su bili ispred dvorane.

Čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << takvo ponašanje?

RADULJICA ZAĆUTAO

Većini reprezentativaca Srbije nije bio problem da odvoje minut-dva za razgovor sa 30 predstavnika medija, koliko ih je doputovalo u Kranjsku Goru. Ipak, jedan mladić je bio izuzetak.

Reč je o Miroslavu Raduljici, koje se nije obazirao na pitanje novinara „Da li može kratka izjava“, već je nastavio svojim putem. Krajnje neprofesionalno.

Uskoro zvanično Kalinić od jeseni u Fenerbahčeu

ŽAO MI JE ŠTO ODLAZIM IZ ZVEZDE

Najaktuelnija priča u srpskoj košarci prethodnih nedelja bio je prelazak Nikole Kalinića iz Crvene zvezde u Fenerbahče.

- Žao mi je što se neće nastaviti priča sa Crvenom zvezdom, koja je bila baš dobra, a započeta je prošle godine. Tako je to - počeo je priču Kalinić.

Reprezentativac Srbije još nije potpisao ugovor sa Fenerom.

- Zvezda je dogovorila sve sa turskim klubom, ostalo je još da ja dogovorim uslove. Takođe, videćemo i za lekarske preglede gde će biti obavljeni. Sve to, naravno, u dogovoru sa selektorom.

Kalinić će, ipak, i sledeće sezone igrati u Beogradu pošto su Fenerbahče i Zvezda u istoj grupi.

- Da, vidimo se ponovo na jesen - zaključio je Kalinić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.