FOTO: I da danas obuju kopačke...

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: I da danas obuju kopačke...

...uplašili bi svakog napadača koji se "zaleti" prema golu koji njih dvojica brane.

Foto: Guliver/Getty Images/Michael Regan

U Milanu su se "sjatili" svi najveći bivši i sadašnji fudbaleri.

Osim navijača koji dominiraju na ulicama ovog italijanskog grada, moguće je videti i neke od najvećih fudbalera koji su posetili ovaj grad uoči finala na "San Siru".

Nekadašnji reprezentativac Engleske i fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na svom zvaničnom profilu na Facebooku podelio fotografiju sa igračem sa kojim je najčešće komunicirao na terenu i za koga kaže da nije bilo boljeg štopera od njega.

Naravno, mislimo na Nemanju Vidića.

Srpski reprezentativac je početkom ove godine saopštio da se zbog mnogobrojnih povreda i zvanično povlači iz fudbala stigao je u Milano gde će gledati Real Madrid i Atletiko, a tamo je i stalni konsultant sa engleskih televizija Rio Ferdinand, koji je karijeru završio nešto ranije.

Njih dvojica su kod Ser Aleksa Fergusona igrali od 2006. godine do 2014., a i dan-danas važe za jedan od najboljih štoperskih tandema.

I da danas obuju kopačke...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.