FOTO: Domžale nema navijače!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Domžale nema navijače!

Jednostavno klub nije magnet za lokalnu publiku, koje će do početka utakmice biti negde tek 500, što je po rečima onih koji prate ovaj klub i neki njen maksimum

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije)

Treći su klub u Sloveniji, već godinama redovno obezbeđuju kvalifikacije za evrokupove, ali to nije dovoljno publici u u Domžalama da pruži podršku svom klubu.

Nekoliko dana pre utakmice kružila je priča da navijači slovenačkog kluba smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je cena od pet evra, koliko koštaju ulaznice za ovaj meč, previsoka za prvo kolo kvalifikacija, ali je jasno da to nije glavni razlog ovakvog odziva publike.

Jednostavno, Domžale nije magnet za lokalnu publiku, koje će do početka utakmice biti negde tek 600, što je po rečima onih koji prate ovaj klub i neki njen maksimum.

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.