FK Vojvodina: Pankov potpisao za Ural

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Vojvodina: Pankov potpisao za Ural

Iako prelazni rok za fudbalere počinje tek 13. juna, Vojvodina je ostala bez zamenika kapitena, štopera Radovana Pankova (21).

Iz ruskog grada Jekaterinburga stigla je vest da se ovaj mladić dogovorio o uslovima za buduću saradnju s tamošnjim premijerligašom, ekipom Urala i potpisao, kako se na zvaničnom sajtu kluba ističe - "dogoročni ugovor".

Rusi su pred kraj nedavno završenog plej-ofa u našoj zemlji pokazali interesovanje za člana omladinske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije koja je prošle godine na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta. Predstavnici Urala bili su nedavno na utakmici Vojvodina - Borac, videli Pankova na delu i rezultat svega je ugovor koji su s njim potpisali.

Od stranaca, dres ovog kluba nose Belorusi Juri Ževnov i Aleksandr Martinovič, Argentinac Pablo Fontanelo, Čileanac Gerson Azevedo, Zambijac Čisamba Lungu, Jermenin Edgar Manučarjan i Ukrajinci Dmitri Belonog, Denis Kulakov i Konstantin Jarošenko. Šef stručnog štaba je Vadim Skripčenko.

U nedavno završenom šampionatu Rusije, Ural je zauzeo osmo mesto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.