Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FALKAO UVEREN: Čelsi će uspeti da spasi sezonu

Napadač Čelsija, Radamel Falkao, veruje da aktuelni šampion Engleske još nije u potpunosti izgubio kompas i da će uspeti da spasi sezonu uprkos očajnim rezultatima na startu sezone.
Nakon uvodnih osam kola Premijer lige, prošlosezonski šampion nalazi se na poražavajućem 16. mestu tabele sa svega osam osvojenih bodova.
Četa Žozea Murinja pobedila je na samo dva meča, a ovog vikenda “Plavci” su poraženi od Sautemptona sa 3:1.
Falkao, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je u Čelsi stigao na pozajmicu iz Monaka i koji do sada je upisao tek jedan start u Premijer ligi uz šest ulazaka sa klupe, uprkos poražavajućoj statistici smatra da nisu sve lađe potonule.
- Dobro sam, rastem iz meča u meč i osećam se bolje – rekao je Kolumbiju.
- Iako rezultati za Čelsi nisu najbolji, imamo puno potencijala da preokrenemo situaciju u našu korist – kaže ovaj 29-godišnji igrač.
Iako je ispao iz forme u kojoj se nalazio do pre par sezona, Falkao će predvoditi napada Kolumbije u meču kvalifikacija za SP i susretima sa Peruom i Urugvajem.
Njegov saigrač iz nacionalnog dresa, golman David Ospina kaže da u Kolumbiji niko ne dovodi u pitanje kvalitet Falkaa.
- Mi dobro znamo kakav je Radamel igrač i koliko može na terenu. Mirni smo iako respektujemo Peru i Urugvaj. To su timovi sa kvalitetnim igračima, sa sjajnim spojem mladosti i iskustva – ocenio je Ospina.
The post FALKAO UVEREN: Čelsi će uspeti da spasi sezonu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.