FA sprema kazne Murinju i Fariji

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA sprema kazne Murinju i Fariji

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo, pomoćni trener Rui Farija i vezni fudbaler Ramires biće kažnjeni zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Sanderlenda.

Sva trojica imaju rok do ponedeljka 28. aprila da se izjasne o tužbama, FA će potom odrediti kazne.

Fudbalska asocijacija Engleske je najavila da najteža kazna sledi Murinjovom pomoćniku, koji je hteo fizički da se obračuna sa sudijom Majkom Dinom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FA sprema kazne Murinju i Fariji

Izvor: B92, 23.Apr.2014

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo, pomoćni trener Rui Farija i vezni fudbaler Ramires biće kažnjeni zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Sanderlenda...Sva trojica imaju rok do ponedeljka 28. aprila da se izjasne o tužbama, FA će potom odrediti kazne...Fudbalska asocijacija Engleske je najavila...

Nastavak na B92...

Nova kazna za Murinja!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2014

Žoze Murinjo dobio je novu kaznu od FA Engleske, zbog njegovih komentara posle meča sa Sanderlendom, koji je gost dobio sa 1:2. Kazne su dobili i Ramireš, kao i trener Rui Farija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.