Evropski velikani se otimaju za Italijana!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski velikani se otimaju za Italijana!

Italijanska štampa piše da bi ovog leta mogao da usledi 'rat titana' u borbi za potpis italijanskoog fudbalera.

Roma, Napoli i Bajern Minhen otimaju se oko Matea Darmijana.

Faudbaler Torina već dugo je na radaru najvećih evropskih klubova, a ova tri trenutno su najbliži dovođenju 25-godišnjeg Italijana, piše Tutosport. Predsednici Rome i Torina imali su sastanak u petak i glvna tema bila je prelazak Darmijana u redove "Vučice", ali i za još jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera tog kluba, Bruna Peresa.

Mateo Darmian ima 25 godina, ponikao je u Milanovoj omladinskoj školi, nije dobio pravu priliku da se dokaže u dresu 'Rosonera', imao je dobru sezonu na pozajmici u Padovi, nakon čega prelazi u Palermo, u glavnom gradu Sicilije se zadržao nepunih godinu dana.

U Torinu je od 2011. godine ugovorom je vazan za 'Bikove' do kraja juna 2017. godine.

Prošao je sve reprezentativne selekcije 'Azura', za A tim je debitovao prošle godine, igrao je i na Mondijalu u Brazilu i do sada sakupio 11 nastupa.

Darmijan igra na poziciji  ving-beka, a prethodne sezone zabeležio je 28 nastupa za "Bikove" i postigao 2 gola.

Prema pisanju italijanskih medija trenutno najbliži transferu je Roma, koja je ponudila opciju pozajmice uz opciju otkupa na kraju sledeće sezone u visini od 16 miliona evra, dok je Torino odredio cenu od 20 miliona evra za Darmijana, a 13 miliona za Bruna Peresa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.