Evropski kralj slobodnih udaraca živi na Crnom moru: Učio od Šola, pogađa do bola (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski kralj slobodnih udaraca živi na Crnom moru: Učio od Šola, pogađa do bola (VIDEO)

Ime mu je Mehmet Ekići, u Nemačkoj nije uspeo, ali kako igra ove sezone u dresu Trabzona nije nemoguće da ga već na leto zgrabi neki veći klub

Svaka čast Karlosu Tevezu na umeću kojim je podsetio na Andreu Pirla, kapa dole i Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju - jer kad hoće postižu spektakularne golove  - ali svi oni su ove sezone u debeloj senci Mehmeta Ekećija. Veziste Trabzona, koji važi, statistički gledanom za najboljeg izvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slobodnih udaraca na teritoriji Evrope. Iako se, geografski, njegov klub nalazi u Aziji.

No, to nije tema, već fantastični pogoci veziste Trabzona. U ponedeljak veče dva puta je zatresao mrežu Karabuka (uz napomenu da je i prvi pogodak bio efektan), a minut pre kraja poslednjeg meča 22. kolaturskog prvenstva na fantastičan način izbio na prvo mesto liste najboljih izvođača prekida u ligama Starog kontinenta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.