Evo zašto Hoselu ne igra više u Realu: Ovo bi svako pogodio zatvorenih očiju

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto Hoselu ne igra više u Realu: Ovo bi svako pogodio zatvorenih očiju

Fudbaleri Hanovera odigrali su prijateljski meč sa Čakvarom, više kao trening, jer je mađarski klub bio šala za ekipu iz Bundeslige. Ipak, napadač Hoselu potrudio se da se propisno obruka i plasira se u sami vrh neverovatnih promašaja.

Bivši fudbaler Real Madrida došao je u Hanover kao veliko pojačanje, ali mu u utakmicama pred sezonu ne ide baš od noge, a u pobedi njegovog tima nad Crvenom zvezdom zaradio je crveni karton već nakon 20 minuta igre.

Protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čakvara je pokazao i zašto su ga se Madriđani vrlo lako odrekli, jer je upropasio fenomenalnu akciju koja je pokrenuta iz poslednje linije pokušajem koji se ne gleda čak ni na terminima malog fudbala u Srbiji.

Čitava akcija kreće na drugom minutu klipa, pa cenimo da bi ovo svako, ko se iole razume ili poznaje fudbal, hladne glave ubacio u mrežu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.