Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je šampion Formule 1 uradio svojoj prelepoj devojci! (VIDEO)

Tradicija je tradicija, a Nikol Šercinger ju je u Abu Dabiju ispoštovala

Američka pop pevačica Nikol Šercinger prisustvovala je poslednjoj ovosezonskoj trci Formule 1, posle koje je njen dečko Luis Hamilton osvojio drugu titulu šampiona sveta.

Ona je bila prava podrška, a na ceremoniji dodele pehara u Abu Dabiju, Hamilton nije poštedeo svoju devojku od tradicionalnog prskanja šampanjcem. Naravno, nije mu zamerila.

- Bez reči sam. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << smo zahvalni. Stigli smo jutros i iznenadili ga. Tako sam ponosna na njega – poručila je lepa Amerikanka, koja je u Abu Dabi stigla u društvu Luisovog brata Nikolosa, koji boluje od cerebralne paralize.

Luis i Nikol su najpre započeli vezu 2007. godine, a potom su 2010. objavili raskid. Međutim, od 2011. pa sve do danas su na mahove zajedno, ali nikakvog raskida nije bilo od marta ove godine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.